All4paws_logo

Privélessen en coaching

Volg je lessen op een hondenschool en zou je graag begeleiding op maat willen om dat wat je geleerd hebt te oefenen in verschillende huis-, tuin en keukensituaties en op plekken waar het gedrag van je hond ertoe doet?  

Of is het alweer even geleden dat jullie lessen hebben gevolgd en zou je jullie vaardigheden willen opfrissen en ook nog leuke nieuwe dingen willen leren?

Ben je niet in de gelegenheid om naar een hondenschool te gaan of is je hond er (nog) niet aan toe om in een groep les te volgen? 

Vind je het belangrijk en leuk om in je eigen omgeving te trainen met leuke en speelse oefeningen in verschillende situaties?

All4Paws geeft privélessen bij jou thuis of op een locatie in of rondom Almere. Hiervoor maak ik gebruik van diverse omheinde hondenveldjes. De lessen worden gegeven in blokken van vijf zodat deze steeds op de wensen en het niveau kan worden ingespeeld. Naast lessen op het gebied van opvoeding en basistraining worden er ook lessen gegeven in balans en coördinatie, hersenwerk en actief onderweg.

Wanneer je een hond in huis haalt heb je een bepaald beeld in je hoofd van hoe het zal zijn. Lekker knuffelen op de bank, lange wandelingen maken, samen op avontuur… Maar wat als jouw hond gedrag laat zien wat al deze plannen in de war schopt?

Alles wat een hond doet is gedrag, alles wat wij mensen doen is gedrag. Maar gedrag wordt probleemgedrag wanneer jij of je hond hier een probleem mee hebben. Gedragsproblemen kunnen de relatie met je hond en met de andere leden van het gezin grondig verstoren. Uitvallen naar andere honden, niet luisteren, angst, voortdurend blaffen, niet alleen kunnen blijven en spullen kapot bijten kunnen voor heel wat spanning zorgen. Spanning zorgt weer voor opbouw van stresspatronen, die moeilijk te verbreken zijn. Op verschillende manieren heeft stress gevolgen voor een hond:

Tarieven

Traject gedragsbegeleiding

€225,00

Losse privéles

€45,00

Heb je naar aanleiding van de informatie op deze website een vraag, wil je je aanmelden voor een traject, een los consult of coachsessie of één of meerdere privélessen, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen een aantal dagen contact met je op.